Våra tjänster

Vi samarbetar med GDL Transport och kan erbjuda ett brett utbud av entreprenadmaskintjänster till privatpersoner och företag.

Maskin – Entreprenad

Vi har ett 20-talet entreprenadmaskiner i vår maskinpark, från 12–40 ton. Maskinparken består av hjul och bandgrävare samt bandtraktor. De flesta maskiner är utrustade med senaste GPS-tekniken. När du anlitar oss garanterar vi kvalitetstjänster där vi antingen tar hand om hela projektet eller utför en del av arbetet. 

Rivning 

Med våra kraftfulla maskiner hjälper vi dig med all typ av rivningsarbete. Våra skickliga maskinförare har stor vana av både små och stora rivningar. Rivningsmaterialet sorteras på plats och återanvänds i så hög grad som möjligt Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi jobbar när vi hjälper kunder med rivningsarbete. 

Krossning – sortering

Vi utför krossning av asfalt och betong med vår återvinningskross, RubbleMaster RM100 GO, vilket genererar ett återvunnet konstruktionsmaterial. Därutöver har vi anpassad utrustning för att sortera avfall, både med grävmaskin och mobila sorteringsverk. Nyfiken att veta mer om krossning och sortering hos oss? Varmt välkommen att höra av dig!

Kross – Grus

Som medlemmar i GDL Transport kan vi erbjuda våra kunder ett brett utbud av kross- och grusprodukter. Vi säljer kross och grus till både privatpersoner och företag. Du väljer själv om du vill att vi levererar i storsäck eller om du hämtar hos oss på våran anläggning i Motala. För beställning eller prisförfrågan ring till GDL på 013-355420 alternativt maila på ecocenter@gdl.se

För sortiment och mer info 

https://www.gdl.se/ecocenter

Maskin – Transport

Vi utför transporttjänster inom bygg och anläggning med våra två lastbilar. En tridem/krok och en boggie schaktbil

VA-arbeten

Utöver våra tjänster inom entreprenad, transport och grävning erbjuder vi även VA -arbeten. Vi hjälper dig att ta reda på vilken avloppslösning som passar bäst utifrån omgivning och omständigheter. Självklart välkomnar vi både privatpersoner och företag som befinner sig i Östergötland att anlita oss för VA-arbeten.

Schakttippar

Vi har tillstånd för återanvändning av schaktmassor för anläggningsändamål på flera orter i Östergötland. Har ni överskott i erat projekt? Hör av er så hittar vi en effektiv lösning för er